Ciuman Hot & Sexy - Bunga Citra Lestari and Ashraf Sinclair

31 August, 2007 |

Bunga Citra Lestari is top Indonesia’s sweetheart who always becomes most wanted gossip. Her love story with ASHRAF SINCLAIR (Malaysian actor) commented by medias in Indonesia and Malaysia. Moreover her hot intimate and sensuous French kiss in bikini with ASHRAF has revealed. And this is their photos. Hot!!!

Ciuman Hot - Bunga Citra Lestari and Ashraf Sinclair
Ciuman Hot & Sexy - Bunga Citra Lestari and Ashraf Sinclair

Ciuman Hot & Sexy - Bunga Citra Lestari and Ashraf Sinclair
Ciuman Hot & Sexy - Bunga Citra Lestari and Ashraf Sinclair
Ciuman Hot & Sexy - Bunga Citra Lestari and Ashraf Sinclair

Reactions:

Related Stories by Categories:




184 comments:

Previous Comments are here said...

The comments was using HaloScan.com. Since we switched to new blogger template, we've been leaving halo scan, you can still give your comment below or read our previous comment by clicking the link above.

ERAGON said...

HAWAHAHA..... sumpah! bunga kayak jablay banget yeeeeeee..............

Earl said...

Lho...bukannya lagi dibelai itu..hehehe

mondo said...

ashraf,sebagai umat islam kita sepatutnya tidak boleh buat perkara seperti itu. jadi saya berhrap agar jangan buat perkara yg boleh membuatkan peminat - peminat berasa mara dan kecewa

Roy said...

Iya, gaya pacaran anak sekarang. Bikin Jantung mau copot...ampun...ampun

Jadi pengen muda lagi...hehehe

sue said...

diaorang rasa diri diaorang macam orang putih la kot. agungkan sgt budaya barat..tgk la kat akhirat nanti..

wani said...

artis sekarang macam tiada harga diri... namanya ja islam tp perangai mcm bukan islam..

Roy said...

Ngerasa dirinya orang bule (orang putih), padahal hidup di Indonesia + Malaysia. Ciuman di depan umum...

sonia said...

biarin aza itu hak mereka kok viva ashraf

siti said...

ashraf mmng sexy laaaaaaaaa

sue said...

kita x boleh kata itu hak mereka..manusia x ada hak untuk buat begitu di depan umum. kalau lah manusia ni diberi semua hak di dunia untuk berbuat sesuka hati..nescaya bumi ini akan menjadi rosak serosak-rosaknya, kerana nafsu manusia x pernah puas. itu pasal ALLAH bagi guide untuk kita kontrol nafsu kita..

Pino said...

Jadi pengen....bunga...AA mau juga dong!

Perempuan said...

Apa dah jadi dengan artis kita. Kalau bercinta pun jangan cium di depan orang awam tahu la dia orang nie kat bali macam hollywood but they need to think about their self jaga nama sendiri! u r artis bukan orang org tak kenal!!! malu la...i know that both of u r good looking since i saw this picture i really don't want to see any of ur guys movies!!! u guys suck!!!

Laki-laki said...

Di tempat umum aja begitu apalgi di kamar, ya....!

mcjue xoxo said...

iskh2... owosss...
msti die wat zowwah doh op?
apela nk jadi ngan artis kita sekarang nie.
islam pun nk ciom gop.
gi ciom dlm bilek ahh..
ciom kang kat pantai!!
dohla dop ajok aku pulop 2..

rokuna said...

ashraf,aku b'minta agar anda berhenti buat perkara begini. kalau anda nok minta maaf,jangan minta maaf kat peminat2 anda,tapi minta maaf kat Allah. Allah maha pengampun. sekali lagi aku minta jangan buat perkara ini lagi. kerana ia mengundang kemarahan Allah.

yani said...

BERTAUBATLAH SEGERA KEPADA ALLAH SWT.

Soepandis said...

he bunga, jangan kau ulang lagi dibali tapi dikamar aja atau sekali akau niah dibali. biar ndak bikin umat mulim marah-marah. sadar kamu cuma 62 tahun dibumi selajutnya siksa buat kamu.

Soepandis said...

kupu-kupu terbang seperti debu,
awan tergantung pada pengendara
nafas tergantung pada yang buat
bunga citra lestari seperti seuntai biji
yang pasti akan ditebar di taman kosong
gerak mu tidak tertulis dibuku
syahwatmu menjadi lukisan dineraka
dan syairmu akan mengantung antara bumi
dan langit.
kenikmatan dunia hanya debu surga
celakala yang memujanya

Earl said...

@ Soepandis, puisinya bagus dech...

Diana said...

apaan sih orang malaysia ngisi comment macam betoooooll aja. pada munafik tuh. pakai nyuruh2x mohon ampun segala. kalian malingsia itu dibelakang lebih parah. dasar melayu munafik

earl said...

Hei..hei..hei jangan bawa-bawa bangsa dong...nggak boleh SARA di sini, ya...
hehehe... stay cool guys...

TQ

farhani said...

hee geram tengok ashraf ngan bunga menyesal saya puja bunga. bertaubatlah sebelum kubur menyempitkan anda berdua

farihah said...

mentang mentang la dia tu anak kacukan nk tunjuk tak senonoh pulak

SecretPahang said...

Very shock!First time tgk artis Malaysia mcm ni.So sad..Be a good muslim in da future kk...we are muslim,MUSLIm....Tq..Dek kerana terlalu cinta,sampai tak boleh nak control...CINTA sangat bersih,sangat mulia disisi Allah,kerana CINTA juga kita mesti mengawal nafsu dan mengawal tingkahlaku..Terima kasih.Kita mesti CINTA KITA BUKAN HANYA DI DUNIA TAPI AKHIRAT!!!

htuihj said...

macam pelacur murahan jerk bunga nih

ima said...

i'm quite shock about dis gossip...
anyway...especially 2 ashraf...
remember that Allah sentiasa melihat ap yg kita lakukan...
ur behave emphasize bad attitude 2 teens like us...
bunga also looks seems like pelacur jerk...
ntah pa pa ja ...
stupid si0t bunga ni...
hope be a gud muslim ...
ASTAGHFIRULLAH....

JAIS&JAWI (jabatan agama islam) said...

assalamualaikum....
sesungguhnye perwatakan kamu itu salah di sisi agama...walaupun kamu adalah berdarah campur tapi jangan lah mencampur adukkan agama yang suci!!!! astafirullah alaziiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1 taubat lah kamu sebelum kamu mati!!!!
wasalam...
yang benar
UIAM

haih said...

--------------------------------------------------------------------------------

wei tolonglah!! malu lah sikit! orang ISLAM buat mcm nih! Ini bukan psl kaum tp psl agama! memalukan org ISLAM tau tak buat benda xsenonoh mcm nih! It's a bad example and attitude for future generation! patutlah dunia dah nk akhir zaman. org ISLAM sndiri pn xperthankan agama!!! haih insaflah sebelum terlambat! ALLAH THE GREATEST SO NEVER THINK U R ISLAM IF U DON'T ACT LIKE ONE! tq.

sya said...

ni ker yg dibanggakan sgt psg bercinta? huh!!! dunia nak kiamat agakyar...klu dah x tahan kwen jer...senang!!!

leonysoffie said...

ni ke perempuan yang nak dibuat bini(wife)??
orang lain sume da puas tengok awek ko macam ni...
rugi2 ko ashraf...haha
ala...da biase tengok si ashraf ni cium ex-girlfren die dulu...memang die ske expose depan orang la kalau korang nak tau...
tapi die memang ske type awek macam chinese look gitu...ex-gf die dulu pun cam amoi je..
tau la tengah hangat bercinta tapi control la skit...
tu depan public...kat belakang ape cite??

Rina said...

Saya penggemar Ashraf

sue said...

lagi bagus gemar dan jadikan Nabi Muhamad S.A.W sbg idola..

boy said...

ga ada bedanya ama jablay......

boy said...

ga ada bedanya ama jablayy...cuma doski terkenal aja....

Rina said...

@ sue: Nggak jadi gemar sama Ashraf ah...

Rizal said...

Bunga bispak kali ye...

fachrul said...

ya allah apa dah jadi dgn artis kta ni????igt lah tuhan hooi

sue said...

tahniah rina..

watever said...

Mmgla akan jadi kes maksiat ni , dah Bunga pakai seksi sgt , meningkatla nafsu si Asyraf tu.. Lelaki mmg cepat naik nafsu dia tu... Bila tgh kiss , lupa kat dunia and x igt kat dosa .. Pemandangan yg romantik konon , mmglah sbb byk org yg x cukup kain kat sana..

atie said...

Ashraf and Bunga,Please learn from u'r mistakes.

atietitigantongperak said...

Ashraf just marry her. People make mistakes but don't ever-ever try to repeat it. Bertaubat lah.

ana said...

ape nk jd dgn artis kite ni... bunga 2 xd contoh untuk djadikn bini.... ade ke nk tayang body kt khalayak ramai...seolah2 xde maruah...mane harga diri seorang perempuan.???

Rina said...

Ashraf juga nggak bisa dijadikan suami, sama-sama pamernya...

zainuddinsamsudin said...

lau di khalayak boleh bercumbu,di tempat sunyi apalah yang dibuat mereka.Apalah erti gelora cinta muda kalau maruah tergadai.Ia seolah olah hanya satu helah bela diri negatif.Islam itu telah menjelaskan segalanya.Tak guna jdi artis kalau tak boleh jadi role model.Subhanallah

meera & huda said...

ape nak jadi r artis skang...
nak bulan pose da nie...
wat2 la insaf sket...

puldas said...

duh..bingung..mo kata apa? bunga dah gak harum lagi ,wanginya dah habis di ceedot:D

Anonymous said...

assalamualaikum.....weit1menyampahnyeeeeee ngan 2 orang nie1MEMALUKAN1ASHRAF,HANYA ALLAH YANG LAYAK MEMAAFKAN ANDA....TOLONGLAH INGAT ALLAH..YANG MENCIPTA ANDA...

hegira said...

assalamualaikum,
astaghfirullah...please kmbali ke jalan yg benar...ni dah ramadhan...bln pnuh keampunan...PLEASE..i beg u ASHRAFF...

i pray for ALLAH'S HIDAYAH to u...amin

Mujahidah said...

assalamualaikum,
astaghfirullah...please kmbali ke jalan yg benar...ni dah ramadhan...bln pnuh keampunan...PLEASE..i beg u ASHRAFF...

i pray for ALLAH'S HIDAYAH to u...amin

bunga hater!! said...

wow,pns siot gmbar bunge....seksi giller!!!!hmm, buat kat bali open gileerr!!!meh ar dtg malaysia, wat dalm tv biar sume tgk and knl saper sebenarnya bunga and ashraf...a dare u guys!!

jiha said...

benci tengok gambar bercium tu...bunga dah ubah ashraf jadi jahat..b4 this, tak pernah gosip liar tentang ashraf timbul...ashraf di antara artis yg berimej bersih..menyampah gila dengan bunga..kalo dah desperate sgt, nikah jelah!!!!jangan nak tambah dosa...geli mata memandang...meluat giler!!!hate both of u!!!

faris said...

mai sikit oi
aku nak gak!!!!!!!!!!!
awek aku 2
hahahaha
anjing ag

faris said...

kwn aku nak gak
brengsek anjing ni

indra said...

Kalo gua sich asyik2 aja tuch lihat Bunga kayak gitu, ya kita lihat aja nanti kelanjutannya.

boy said...

@ faris, kalo kasih komen yg sopan dong! Ngeritik orang, loe sendiri kurang ajar

reva said...

hai kalian olang ******* komentari ashraf & bunga seperti orang paling suci saja, kenapa kalian pada liat itu foto? sama aja pengen ya...? bicara ahlaq dan iman tapi kelakuan kalian lebih jahat,bunga & ashraf nggak pernah menganiaya dan merebut hak orang lain we......we.....

farra said...

neway,if da gatal sgt,i think better u guys marry jek lah..memalukan!!

asa said...

reva...jangan begitu pada orang malaysia mereka itu sesama muslim, biarlah Allah yang memberi ganjarannya,Allah maha sempurna

boy said...

Ayo jangan pada berantem...

sue said...

mana u tahu tahu ashraf & bunga tak pernah mengnaiayai dan merebut hak org lain?? u kawan baik diaorang ke??u sokong ke orang buat x senonoh macam tu??walaupun kita bukan orang paling baik atau paling suci, bukan kah ISLAM itu meminta supaya kita tidak redha apabila melihat maksiat. kalu boleh kita cegah dengan tangan, kalau tidak boleh dengan tangan, dengan lisan, tapi kalau tak boleh juga dengan lisan, kena benci dalam hati saja lah, dan itu lah selemah-lemah iman..adakah reva sekarang ini tengah menyokong perbuatan mereka berdua dengan tangan, dengan lisan dan dengan hati???

ariena said...

ape la jdi owg...x senonoh btol....

nas said...

ape la wei

Model in Europe said...

I bet most of you have done it in life... Hahahaha.... You make me wanna laugh... Please don't take your religion into account.. You are all just hypocrites if you're saying that in some point in life u have never done it before or u wish you would have...

Don't judge people cause you're not God... let them do what they do and let God be the judge of it all.

Anonymous said...

org mcm ashraf ni bukan boleh percaya sgt.. biasa la org KL..urban konon.. makin2 da jd artis dpan media, dpan org bkan main sopanla.. baekla.. tp blkg, xyah ckpla.. tp lantak korgla.. semua sendiri jugak yg tanggung..

Yohanes said...

Jangan didengerin Gosip kadang Gosip membuat kita jatuh dalam karir kita,Tetaplah berjuang dalam a ki

UJE said...

ya ampun.... bungaaaaa
kok bissa ampe kaya getuu sieeeee
g pantes diliat orang...
pa lg ampe masuk dunia maya kaya gini
kalo bisa yang lebih banyak gambarnya.
jadinya makin seru...
emang mantap n mak nyussssss

She said...

AWAS AIDS,...........

Agoes said...

urus lah diri awak sendiri...
kayak yang udah bener aja !!!!ngomentarin orang!!!!

Dark Justice said...

It's proved once again. That many religion bigot people is hypocrite, especially Moslems (i think it may be greater than 95%).
You hate others who act like that, and called it unholy, devil's act, etc. But kill people or make violence based on some of Koran's verse is accepted.What a shame...
You make a religion being a scary thing, rather than something to bring you peace, happiness and prosperity...
I agree there is no absolute free in this world, so God & government make a rule..., a law and order. But your actions condemned them is not accepted also.
There are actions that we can interfere but there are more we can't and their (ashraf & bunga) action,it is "we can't"...
Let God to the His part and government (that not based on religion bigotry)do their part...
Don't playing God !
Peace to all

yoyok said...

contoh yang tidak bagus bagi masyarakat yang memiliki budaya timur. mungkin mereka sangat bangga dengan apa yang dilakukan

shella said...

pengen nech....kayaX bakal jd terenseter anak muda jman skrang nech....

nurul lyana said...

fuyoo89....fuyoo2 gak tapi ingat katTUHAN ckit

Anonymous said...

mikir dong bunga dasar cewek gak tau diri katanya artis tapi malah gak bener .artis tuh kan di bayar mahal tapi koo.....k kayak githu ya murahan banget .berarti kamu bisa di bayar murah dong ma aku 100.000 semalam bisa kan

rads said...

namanya napsu gak peduli agama. byk islam yg jadi penjahat

Rizall said...

Sebenernya mang nga da problem tuh,cm knp yg jd assraf kok bkn gw,...BCL mang cuantiq buanget kok, I LUP U bunga..Sukses sll and yg laen tuh cm ngiri...

taufiq said...

Emm.. daripada mikirin macem-macem mending lihat di www.formulabisnis.com/id-ovik . Semoga memberikan kebaikan untuk semua dech. Doaku untuk semua yang yang ikut nimbrung di sini dan juga mbak lestari semoga mendapatkan yang terbaik dalam hidup ini.

Anonymous said...

hhhh,,bunga memank ok,,,yg pd iri dikasih jg pst samalah,,LUPA DIRI

Anonymous said...

emang gitu ya kak bunga hidup zaman sekarang?....

Anto Umar said...

I'm a Moeslim and I agree with what Dark Justice has to say..!!
kalian nih..
sudahlah.. urusin dulu yang lebih penting...!!!!!

saya yakin salah satu di antara kalian pasti ada yang melakukan hal seperti ini.. may not be in the same form.. but when u speak of sin, u probably are in the same category, or maybe far more worse..gak usah munafik deh.. kalo di kasih kesempatan paling gak nolak..
kalian yang merasa dirinya yakin kuat menghadapi ujian ujian Allah akan lebih sering di uji.. i for one don't know whether or not im strong enough.. tapi Insya Allah dengan lebih mendekatkan diri dengan Allah saya dapat melewati ujian2 tsb.

i know this is an act of sin.. i know this is wrong.. and i for one am grossed out by these pictures.. but i have my own problems to deal with..

so get "your" own act together.. deal with your own daily problems.. "put food on the table..!!!"

annouk said...

mind your own business!!knapa sih suka bgt ngurusin orang??biarin aja mrk mau ngapain,kaya ga ada kerjaan lain aja..masi banyak org2 miskin yang gak bisa makan dan skolah,itu yang lebih penting diurusin..

Patricia said...

soo many hyprocrits in this world..let them do their own things and you do your own business!!

puspa said...

Gila hot bgt!tp,g;heran ko'klo buncit...

Anonymous said...

its okey,,
jangan muna d ama yg gtow2...
uda byasa kaleeee...........

yomama said...

wakakak..
ni orang2 blom pada buka kaskus yak..!?!

adb said...

wahai,bunga segeralah tobat jgn perliatkan auratmu,apalg tindkn km yg dibali.ALLAH akan memberimu azab yg pedih.

Jek_Lamer said...

Moga gak bikin yang lebih hot lagi, takut nama baik loe tercemar. Trus karir loe rusak gara2, cape dech....!

Anonymous said...

wow...ni dah kire romantik abis la..tapi jgn lah sampai di hadapan umum yang ramai...saya pun cam tu gak,tapi tak de la buat di depan umum ramai...

-LuCaiii- said...

so hot la this photo...hahaha..banyak gak coment2 yang korang ni kasi kan,sampai tak dapat nk bace abis la..macam2 korang kasi coment..bunga c lestari jom kawin ngan saya nk x..?

Earl said...

Ashraf & Bunga...melambangkan kemesraan dua Bangsa serumpun...Indonesia & Malaysia...

Gila said...

YA AMPUUUN kalian org2 malaysia pada sadar ga sih? cewe2 lo nutup aurat, pake jilbab, tetep aja minjem kamar orang buat MAIN. jangan munafik dehhhh biasa aja, ciuman doang heboh.

Galuh said...

Jangan keterlaluan menghujat orang lain. Tidak menutup kemungkinan hal yang sama akan menimpa kalian.

Jangan sok ngatur deh..
emang lo parent-nya..

Anonymous said...

dasar malingsia (maling dari malaysia) Malaysia pencuri................ malaysia bangsa yg tak tau malu.......

Anonymous said...

MALAYSIA MUNAFIK.... ITU LEBIH PARAH LAGI...... MALAYSIA TU SEHARUSNYA SEGERALAH BERTOBAT....JANGAN SUKA NGAMBIL PUNYA ORANG LAIN. PAHAM KAU MALAYSIA.....DASAR TAK TAU MALU.....

Yanuar said...

iyo tuu

Niken said...

ya ampunnnnnnnnnnnnnnn

bcl





capek deeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh




kmu udah gak cantik kebanyakan gaya





dah baju klo show jelek polllll






ngaca dunk
kmu lho gak seksi blas!!!!!!!!!!!



btw kmu pnya tmn namanya shania gak???

Rahman said...

dah kaya jablay yang ga doyan kondom

Andre said...

bunga kalok km mau tidur ma aq u pasti lebih cantik dari siapa saja??

sumpa ga bohong??

tapi kalok km ga tidur ma aq u paling jelek di seluruh dunia??????

hahahahahaha...............999999999.

Bella said...

Ternyata org indon memang tidak ambil peduli psal agama. Perbuatan yg tidak senonoh macam ni pun masih kena bangga-bangga.Biasalah pasal diorang pun macam ni kan...

sm said...

....itu kurang bahan kan m' gajinya banyak masak gak bisa beli bahan lebih sih!"

Edited By Siteowner

Nunu said...

NO COMMENT BUT PEACH FOR ALL COUNTRY IN THE WORLD.

LET'S WE THIKING WHAT WE DO FOR OUR WORLD ...

TANAM POHON DI MANE SAJE ...GERAKAN DIRI UNTUK MENANAM POHON DIMANE2 YA SOBAT !!

Anonymous said...

gila..............
b9d..............
sbg artis t hrs m'beri cntoh yg baik don9 . . . !
pdhl aq ng'fans bgd sm bunga..

Malay in Indo said...

korang prasan x....ape yg berlaku skrg ni...(HOT gosip ashraf & BCL n HOT comments frm msia & indo ), equals to --> TANDA TANDA KECIL KIAMAT (http://ms.wikipedia.org/wiki/Tanda- tanda_kiamat_kecil)

-Zina bermaharajalela

-Munculnya kekejian, memutuskan kerabat dan hubungan dengan tetangga tidak baik

-Banyak wanita yang berpakaian tetapi hakikatnya telanjang

-Banyaknya sifat bohong dan ia menjadi perkata biasa

-Akan terdapat banya pengkritik, pembawa-cerita, penikam-belakang dan pengejek dalam masyarakat.

**Semoga dpt ambil pengajaran!!

someone said...

jablay gx laku...
kl ciuman tuh yg bermoral donk...
dagh tenar ja,sexy"...
u gx laku bad ya???
mikir donk pake otak...
nora tau gx,bikin sensi begitu...
dagh dech mending u turun dari dunia intremen....

juju said...

gila banget

gie said...

gile mau donk gw coba

Bargo Tamziz said...

buncit sia teh ngarusak agama islam n ngarusak bangsa maNEH SORANGAN DEK DI kamanaken beungt sia anjing busuk sakalian tong make baju

Anonymous said...

Aaa...nilah salah satu sebabnya ngape terjadinya Tsunami ari tu!!!Bila negara islam dilimpahi umat munafikkkk...Malaysia pun tunggulahh jika tak segera mencegah kemungkaran...
(BUNGA DAH HILANG SERINYA)

pakwe bunga said...

babi asyraf

slash said...

nerake teruss la

M said...

After reading these comments, my opinion is below:
1. Mind your own business!! They have the rights to do enjoy their life there
2. Please don't relate this with Religion. Very pathetic!!

cdr said...

giila,,dah liat ciumannya bcl gw jadi mau...

ari said...

kamu wanita terseksi di indonesia,
ni aq mau tanya, apa kamu masih perawan?

indra said...

itu biasa fren klo aq setuju2 aja klo cm gitu,i love u bunga

Kayla said...

Jangtung gue udah ampir mau copot..Lagian ngapain sich ciuman di depan umum?? Udah gitu ciuman pake bikini lagi..Unge(gelaran BCL),loe itu artis ngetop di Indonesia..Rame yang muja loe,ngedukung loe agar sukses..Tapi kok kamu bisa2nya udh terlanjur buat yang segituan..Pujian mereka buat loe bisa ilang sedikit demi sedikit..Tapi kalo loe udh sadar,, gue adalah org yg pertama muja dan ngedoain loe agar lebh sukses, Unge..Yach? Tadi buat Unge dan sekarang buat Ashraf yach? Maaf kalo salah eja..Buat Ashraf,loe itu artis yang udah mau ngetop tapi kok kamu udah buat suatu kesilapan yang GEDE BANGET!! Kalo orang yg pacaran sekarang apa lagi artis,,, kayak bule aja..Gak tau malu..Uek!! Geli gue

Alex said...

Halahhh semua itu NGIRI aja dasar Munafik !!!
COBA KALO LOE ORANG DI CIUM BUNGA CITRA LESTARI , PASTI JUGA NGACENG2 !!!
JANGAN MUNAFIK LAAAHHHHHHH!!!!!!!!
SOK2 BEr AGAMA tapi kawin 5 DAMN it

aree said...

ICH,,,,,,,bunga kayak PSK

Solva said...

Kalian ini kenapa sih,..? Mereka (Ashraf & Bunga red.) sudah dewasa, tau yang benar dan yang salah. kalaupun kali ini salah toh mereka sendiri tau resikonya. lebih baik kita berkaca pada diri kita masing2, apakah kelakuan kita selama ini juga sudah BENAR sehingga dapat menghakimi orang lain,.?

Kojek said...

eh kurang hot
nii......... kan kalau ciuman aja ga sensual mending ml aja

ipank said...

buseeeeeet ciuman bunga hoooooot buanget.......!!!!!!!!

sya said...

ow..how i miss him
kangen bangat sama pacar gwe!!

dafa said...

Bunga bikin sensasi yg lebih yahut lagi dunk............!!!!

arizamorisa said...

huhh.......dasar cewek murahan!!!1

Arizamorisa said...

kayak perek.......malahan....

untung aku punya video bokepnya bunga....

tapi belon aku share.....tunggu ya...

Buramburaz said...

kayak perek.......malahan....

untung aku punya video bokepnya bunga....

tapi belon aku share.....tunggu ya...

andin said...

berani ciuman ditempat umum habis kalau di tempat gelap apa yang akan mereka buat kenapa nggak mikir dulu

Anonymous said...

ptt ker asyraf
gn bunga 2 cm2...
xder maruah btl..

Anonymous said...

BODOH BUNGA

calendula said...

y.........klo w cwo w jg ga muna yah tapi w cwe sie.........sapa jg yang ga bakal nikmatin ciuman dan pasti rasanya nikmat deh

harjantoyulius said...

lihat diri sendiri dulu !!!!
yang tidak punya dosa, baru berkomentar!
ok?

Nuri said...

nggak masalah coz smua orang punya prefesi sendiri2

Anonymous said...

Akhirnya mereka menikah, khan? Puas?

Pencari Kebenaran said...

SEBENARNYA KALIAN TUH TUHAN APA MANUSIA!! Sok paling bener..

Anonymous said...

Nie Q rya Q& adex Q ngefans bgt na BcL g yangka bakal ngelakuin hal tu....tapi mo gmna dH terlanjur,,,yang pasti

Ashraf Shincan said...

WOW..! yang pake bikini biru tuh..Bohay bgt! jauh lebih menarik dari BCL.. siapa ya?

Penjaga Pantai said...

to: Ashraf Shincan
ya, temannya lah! masak emaknya hehehe

Ashraf Shincan said...

To penjaga pantai:
Eh penjaga pantai,pasti waktu itu loe lagi shift tugas di pantai ntu kan.. masa kaga tau name tuh cewe bikini biru.. ape loe lg sibuk ngagumin Ashraf kali yee...hahaha

Penjaga Pantai said...

To: Ashraf Shincan

hehehe, namanya gua lupa habis waktu ntu gua lagi mabok seh...tapi sempet nyicip yg bikini biru tu, lumayan...

giena said...

korang ni kan,ape yg dorg nak buat,biar je la..dont tell me yg korg ni baik sgt??kbtulan je yg Ashraf Sinclair N Bunga is Artis tu la kisah dorg BERCIUM tu mdapat liputan hangat,padahal bnda tu bkn de pape pun..mmg la x elok,tp tu hak dorg la..negara kt kan negara demokrasi? ade ke undang2 mnangkap org BERCIUM d khalayak ramai?xde kan?so,wahai insan2 yg mengutuk or pnh mengutuk Ashraf n Bunga,x pyh nak mcipta undang2 klu korg ni x elok /sesempurna mane..lagipun,dorg tu dah kawin,ttp buku,lupakan yg pnh terjadi..korg x rugi pape pun..N satu lagi, KUBUR MASING-MASING,xpyh nak mnambah dosa dgn mgutuk dorg..Adios..

Anonymous said...

ngapain sih org malaysia sama indonesia itu berantem gara2 mereka..biarin aja bnga sama ashraff..ingatlah,kubur kita lain2..jd kalian berantem itu udah dosa lo..ambil iktibar ini dong..ya,,maaf..

miji said...

sexy bangat ciumannya





mizi
http://fotoharian.blogspot.com

Anonymous said...

tetek nya bunga kok kecil banget ya? pa sama asraf gak pernah di pijat??????????????

mantrigokil [crew] {yopi} said...

asraf pendiam bgt tp si bunga kok terbuka bgt kan terbalik
kedudukannya?

Anonymous said...

http://www.spaceku.com/index.php?p=register&agree=y&r=4177

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/ said...

foto sarah azhari bugil

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

Kasou said...

mau ciuman kek mau apa kek suka2 dia lah, crewet aja nih org malay nih. yg bilang bunga murahan,..yah loe lbh murahan lagi. gratisan malah.

MALAYSIA said...

bersetubuh dengan bumi. rumah sakit korban lelaki.

telepon bimbit. bahhhhhhh....

KE LAUT AJA....

sarah azhari said...

foto sarah azhari bugil

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

http://foto-sarah-azhari-bugil.blogspot.com/

theliciousgum said...

F U C K MAN!
kok semua munafik banget??
cuma kiss gitu aja udah ngotot...
allah allah allah..
weks...
males bgt deh dengerin smua kemunafikan di agama muslim.

Apac Leonardo said...

Ya,modern dikitlah,segitu aja masih kurang mantap.napa ada yg marah2,uda tau tulisan ciuman,napa di Buka ya,dasar Fanatik tu ala Ninja,ga suka tapi lihat lalu komnat negatif.

Anonymous said...

"apaan sih orang malaysia ngisi comment macam betoooooll aja. pada munafik tuh. pakai nyuruh2x mohon ampun segala. kalian malingsia itu dibelakang lebih parah. dasar melayu munafik"

to diana.. jaga mulut awak tu sikit.. jangan sedap- sedap mulut je nak mengata orang malaysia. Kamu tu macam la bagus sangat. Kalo diri kamu tu bagus sangat, kamu tak akan mengata orang macam tu.. lagi satu, berdasarkan nama kamu, saya rasa kamu ni orang islam.. tak tahu ke bahawa semua orang islam ini bersaudara tak kira apa bangsanya..

Anonymous said...

Kalo da x ske mesia...knp ramai sangat minah2 n mat2 indon bikin nyemak di sini....sakit kepala tgk....da ar buat jenayah....muka huduh dan badan busuk...hahaha....kasi BERAMBUS cepat....shoh2...!

gusde said...

he orang malaisia kayak orang yg pling suci ja, jngn sok munapik deh..blang aja klian pingin jngn cuma pke jlbab aja yg rapet2 dikepala tp dibawah bisa dbuka kpan aja,mereka itu dah suami istri tau....sah2 aja kale...

gusde said...

jngn jadi orang yg munafik,dunia ini bsa brlanjut krn brawal dari ciuman n seterusnya...biarkan kanlah mereka menikmati kehidupanya,jdilah orang yg sadar diri jgn saling menyalahkan 1hari saja setiap orang berbuat baik maka dunia ini akan damai.

Anonymous said...

ikh....medeni.
yg aku gak suka dr km itu!!!

cindarella_84@yahoo.com.my said...

salam semua...

Mohon Ampun.. jgn lah anda libatkn bangsa dan agama seperti itu... tidak semua seperti yg dikatakn. kita yg mesti mengubahnya.. (kesalahan mesti ada keampunan)

Anonymous said...

Perek!!!

Anonymous said...

huks
bungaku sayang knp jatuh ke pelukannya asraf????

Anonymous said...

asraf fuck you... bunga fuck you.... i don't like them, i wish we don't like them, they are shit! they don't respect in our costums.. huh...!!

Anonymous said...

klu aku malu la bontot bini jd tayangan!!
dah mcm org kafir plak!!
mcmla sblom ni xdpt cium ek?

Anonymous said...

alo semua org indon...memang la jantan dengan betina tu dah kawin..tapi janganlah melampau sangat tunjuk kat orang buat perkara camtu walaupun dah sah suami isteri...pakaian pun bagai kedai dah takdaq jual kain lagi...apa la punya ashraf..mcm ni ke nak bimbing isteri...bunga pun tak malu ke tunjuk body buruk...nak buat tu biarlah tertutup...xdaq org nampak...aku pun wat jugak tapi takdaq la nak tunjuk2....huh...tengok suma artis indon jatuh akhlak....hehehehe

Anonymous said...

jangan munafik deh... jangan sok suci, do your own business.

Lebih baik berbuat nyata untuk kemanusiaan.
Dan selalu ingat-ingatlah kejelekan kamu sendiri sebelum kamu menjelek-jelekkan orang lain... jangan sok berteori tapi prakteknya NOL!

be ce el said...

biarin aja. yang dicium kan suaminya (dulu pacarnya)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

PADA MARAH KENAPA SIH? PADA IRI YA KARENA GA BISA DAPETIN BUNGA?
KASIHAN AMAT!
PADA NGACA DULU DONG MUKA KALIAN KENAPA SAMPAI BUNGA MAUNYA SAMA SUAMINYA!
NGACA YA SEMUANYA!!
NGACA SANA!!!
MAU ORANG MALAYSIA ATAU INDONESIA SILAHKAN SALING BERKACA YA!!!

misz watver said...

ola bunga..kenapa tk b'lakon lagi..

admin facemien.com said...

lihat photonya jadi panas dingin. Mak comblangin dong.....

Anonymous said...

actually,orng malaysia bukan jenis camtu..orng indonesia yg pengaruh orng malaysia supaya melakukan perbuatan yg macam tu...

Anonymous said...

apa ni.,kamu cantik.,tapi sngt cntik klw tidak sexi bngt........

Anonymous said...

gila yea,,,,,
tp mantap hehehehehehehe,,,,,

Anonymous said...

yaelah nyantai aja sih
toh dia ga ngapa2in
berpikiran luaslah
jgn mau ketinggalan jaman lo semua cihh ..

Jubaida Sedih said...

Wah wah... Hot Masal tu..
mantaf..
jangan lupa mampir t4 aku ya.. biar gak sedi lagi

Anonymous said...

mereka ni islam ke kafir???

warung kopi said...

fuck you Indonesian actress

warung kopi said...

kita nih umat muslim kan > why do you act like that ? is it polite?

Anonymous said...

i think.. it's normal thing...it's just a kiss .. for god sake.. and please don't judge people like that while you did the same thing behind.

justnaked said...

(-_-) weh... weh...
kiss-nya di rumah ja... biar nggk da yg liat,
pa nggk malu tuh....
please, don't forget to follow my blog:
http://devildairy-justnaked.blogspot.com/

rodi said...

hy ,,,,,
http://andespum.blogspot.com/

jenal sobari said...

ck...ck.....

Anonymous said...

itu sebab nya banyak bencana kat indon bodoh!!!

Anonymous said...

orang malaysia nak tegur artis malaysia je artis indon pergi mampuslah!!!

Anonymous said...

mau foto foto yang lebih hot lagi silahkan kunjungi

http://terbugil.blogspot.com/

Skandal Mesum DPR [Vidio Bokep]
Si Toge Besar Ngentot [Vidio Bokep]
Pesta Lesbi [CERITA SEKS]
Bercinta Dengan Wanita Gemuk [CERITA SEKS]
Bercinta Di Bawah Ranjang [CERITA SEKS]
Cika Bandung Bugil
Foto Foto Bugil Cewek Mandi Di Sungai
Foto Foto Bugil Ayu Ting Ting

iza said...

asraff dan bunga citra lestari moho jangan berlebihan donf

iza said...

kaka bunga sama kaka asraf kalian berdua emang pasangan yang serasi bangat kalau di lihat cowo dan cewe sama2 ganteng dan cantik


Post a Comment


Silahkan kasih komen, tapi yang sopan dan jangan nyepam, ya! Kami akan hapus komen spam dan gak sopan.

Untuk lebih lanjut baca ini: Commenting Policy


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

What's next? Search: