Kiki Pritasari or Rizki Pritasari

13 January, 2007 |

About more than five years ago, long ago before Chika was came to join the club of Indonesia’s porn stars. Rizki Pritasari or Kiki Pritasari was the hottest Indonesian girl who dared to be a nude model. She was also one of girls who joined toilet soap casting (iklan sabun mandi) with Sarah Azhari.

How is she now? Here her latest photos…

Kiki Pritasari or Rizki Pritasari
Kiki Pritasari or Rizki Pritasari
Kiki Pritasari or Rizki Pritasari

Reactions:

Related Stories by Categories:




13 comments:

ceker ayem said...

kiki. ane minte foto bugil ente terbaru. ade ngak?
foto bugil ente, ane koleksi semue. buat bahan colian.

Vanjoel said...

Ih.... gendut!!! & tembem!!!

Anonymous said...

i love to masturbate with ur pics...give me more will ya

Anonymous said...

Nih cewe perfect banget

Anonymous said...

gw suka video yang casting tuh, mantep banget susunya, coli ampe keluar banyak,berrrr

Anonymous said...

betapa nikmatnya ngentot ma kamu..

Anonymous said...

Di mana yach gue bisa dapetin video bokepnya Kiki Pritasari????

Fans said...

wah ntr klo ktm bs hornyyy abiss ne...

noone said...

Ini bukan kiki pritasari

Wallpaper Creation said...

banyak yang nghayal yah..!! hehehe..

Anonymous said...

video & fotonya di internet bikin mupeng and buat bahan colian mantep baaangeet....
makasih mbak pritasari....

Anonymous said...

ane liat foto bugilnya trus coli jd keluar banyeaaakk.... geeerrrrrrr...

Anonymous said...

Kiki badanya kayak orang abis beranak..


Post a Comment


Silahkan kasih komen, tapi yang sopan dan jangan nyepam, ya! Kami akan hapus komen spam dan gak sopan.

Untuk lebih lanjut baca ini: Commenting Policy


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

What's next? Search: